در هفته پژوهش: پژوهشگران برتر دانشگاه صنعتی همدان معرفی شدند

به مناسبت هفته پژوهش و فناوری پژوهشگران برتر دانشگاه صنعتی همدان در سال 1402 معرفی شدند. در این معرفی وهاب سرفرازی، عضو هیات علمی گروه مهندسی معدن و شعیب بابایی توسکی، عضو هیات علمی گروه مهندسی برق به عنوان پژوهشگران برتر استانی معرفی و تقدیر شدند. امیر مومنی، عضو هیات علمی گروه مهندسی متالورژی و مواد، سید احمدرضا موسوی زارع، عضو هیات علمی گروه علوم پایه و وهاب سرفرازی عضو هیات علمی گروه مهندسی معدن به عنوان پژوهشگران پراستناد 1 و 2 درصد برتر جهان معرفی شدند. همچنین پژوهشگران برتر و پژوهشگران شایسته تقدیر گروه های آموزشی نیز به شرح زیر معرفی شدند: پژوهشگران برتر گروه های آموزشی: گروه آموزشی علوم پایه : مجید رضایی والا، گروه آموزشی مهندسی شیمی: جابر یوسفی سیف، گروه آموزشی مهندسی کامپیوتر : حسن بشیری، گروه آموزشی مهندسی مکانیک : نعیمه فخار، گروه آموزشی مهندسی برق : هادی دلاوری، گروه آموزشی مهندسی مواد : مهدی پورعبدلی، گروه آموزشی مهندسی معدن : نیما بابانوری، گروه آموزشی مهندسی پزشکی : رسول باغبانی، و پژوهشگران شایسته تقدیر: گروه آموزشی علوم پایه : سیداحمدرضا موسوی زارع، گروه آموزشی مهندسی برق : سید محمد عظیمی، گروه آموزشی مهندسی مکانیک : جواد پاینده پیمان.