بازدید اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی همدان از نیروگاه حرارتی شهید مفتح همدان

به گزارش دفتر ارتباط با صنعت در مورخ 1402/7/24، معاونین، مدیران گروه‌های آموزشی، اعضای هیأت علمی و کارشناسان دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی همدان از نیروگاه حرارتی شهید مفتح همدان بازدید کردند. آقای دکتر دیناروند مدیرعامل نیروگاه شهید مفتح در این بازدید گفتند: همکاری‌های نزدیک و بیشتر بین نیروگاه و دانشگاه باعث رشد و توسعه استان و صنعت آن می‌شود و باید از پتانسیل‌های موجود در هر دو مجموعه استفاده بهینه انجام گیرد. در ادامه بازدید آقای دکتر بهرامیان معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه به موارد همکاری مشترک دو مجموعه از جمله انعقاد تفاهم نامه همکاری، نیازسنجی‌های پژوهشی، پذیرش اعضا هیأت علمی جهت گذراندن فرصت مطالعاتی در صنعت، پذیرش دانشجویان جهت گذراندن دوره کارآموزی و حمایت از دانشجویان نخبه در غالب طرح بورسیه صنعتی، تاکید داشتند. همچنین از دکتر دیناروند و مجموعه نیروگاه حرارتی شهید مفتح به جهت همکاری موثر در تحقق ارتباط دانشگاه با صنعت تجلیل بعمل آمد. "نیروگاه شهید مفتح یکی از نیروگاه های ایران و از نوع حرارتی با ظرفیت تولید 1000 مگاوات می‌باشد که شامل 4 واحد بخار 250 مگاواتی در زمینی به مساحت 270 هکتار در دشت کبودراهنگ همدان واقع شده است."