بازدید اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی همدان از گروه کارخانجات صنایع موکت همدان

به گزارش دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی همدان، ریاست، معاونین، مدیران گروه‌های آموزشی، اعضای هیأت علمی و کارشناسان دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه از گروه کارخانجات موکت همدان بازدید کردند. آقای دکتر شیبانی رئیس گروه کارخانجات صنایع موکت همدان در این بازدید فرمودند: همکاری‌های نزدیک و بیشتر بین صنایع و دانشگاه باعث رشد و توسعه استان و صنعت آن می‌شود و باید از پتانسیل‌های موجود در هر دو مجموعه استفاده بهینه انجام گیرد. در ادامه آقای دکتر مومنی رئیس دانشگاه صنعتی همدان نیز به موارد همکاری مشترک دو مجموعه از جمله انعقاد تفاهم نامه همکاری، تعریف طرح‌های پژوهشی در راستای رفع نیازهای صنعت نساجی، دوره‌های فرصت مطالعاتی، بورسیه صنعتی دانشجویان نخبه، پذیرش دانشجویان جهت گذراندن دوره کارآموزی و استفاده متقابل از امکانات تحقیقاتی و آزمایشگاهی، تاکید داشتند. در این جلسه آقای دکتر شیبانی درباره نیاز صنایع همدان به مهندسین نساجی اشاره کرد و درباره کمبود این رشته در استان همدان صحبت شد و مقرر گردید که با همکاری طرفین دانشگاه صنعتی همدان این رشته را ایجاد کند و دانشجویان این رشته به صورت بورسیه صنعتی با حمایت گروه صنعتی موکت همدان و دیگر صنایع آموزش خود در دانشگاه را شروع کنند. همچنین از دکتر شیبانی و گروه صنعتی موکت همدان به جهت همکاری موثر در تحقق ارتباط دانشگاه با صنعت تجلیل شد.