حضور دانشگاه صنعتی همدان در نمایشگاه هفته پژوهش

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی همدان، به مناسبت هفته پژوهش و فناوری، نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری، دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی استان همدان از 12 آذر با حضور مسئولان استانی، رؤسا و معاونان پژوهشی دانشگاه‌های استان در محل مرکز همایش های بین المللی دانشگاه علوم پزشکی همدان شروع به کار کرد. این نمایشگاه در سال جاری با شعار «پژوهش و فناوری پیشران رشد تولید و مهارتورم» در حال برگزاری می باشد. دانشگاه صنعتی همدان نیز با حضور در این نمایشگاه آخرین دستاوردها و فعالیت های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی خود را به نمایش گذاشته است. از اتفاقات ویژه این نمایشگاه حضور دانش آموختگان دانشگاه صنعتی همدان در قالب های شرکت های دانش بنیان با محصولات تجاری شده در حوزه پزشکی و سلامت می باشد. این نمایشگاه از 12 آذر به مدت 3 روز آماده بازدید علاقه مندان، دانشگاهیان و پژوهشگران است.